Egy Blog

#401 - Dolgozni, dolgozni, dolgozni

2009. december 03. - ZsubiHUN

Pénteken és szombaton összesen 22 órát fogok dolgozni, igazságosan elosztva. Végre műszaki boltban leszek, közel is, tehát lesz esélyem plusz pénz szerzésére. Nem bánnám, ha hétvégén vinnének négyet a Dolce Gusto gépből. Így az órabérem kissé feljebb ugrana, januárban lenne miből élni. Úgy is mondhatnánk, hogy lesz pénz utóvizsgára. Amire persze nem hajtunk, de sokszor nem lehet elkerülni. Na meg pénzbe is kerül, hogy a ZsKF jól járjon. Ezért nem hajtunk rá, az 51% nem olyan nagy feladat. Szóval a hétvégén rengeteget fogok dolgozni, aztán vasárnap megyünk a rokonokhoz, ha már ők voltak itt nem is olyan régen. Remélem lesz süti.

Jövő hét végére már tervezném a munkát, de még nem küldtek ehhez kapcsolódó beosztás tervezetet, így csak reménykedhetek, hogy lesz szabad helyem a célterületen. Természetesen szigorúan két napot, mert háromba beleőrülnék. Annyit normális ember nem bír ki talpon úgy, hogy egész nap ugyanazt csinálja.
A jövő hét kalandosnak ígérkezik, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Természetesen félek, de hátha.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr995500772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása