Egy Blog

#385 - Köcsögök

2009. augusztus 22. - ZsubiHUN

Szerdán kirúgtak.


Diákmunkásként ez ugyan kicsit furán hangzik, de Hétfőtől nem tartanak igényt a szolgálataimra. Ha a jó oldalát akarom nézni, akkor van egy hetem a nyár végén, amikor nem csinálok semmit, készülök az iskolakezdésre, süttetem a hasam a napon, befejezem a Prince of Persiát és/vagy a Tomb Raider: Underworld-öt. Az érem másik oldalán szerepel a pénz, ami túlságosan is nagy úrrá vált az elmúlt egy év során. Az elméleti fizetésem csupán 65%-át fogom megkapni, ami összességében nem rossz, de a fele nem fog két napnál tovább tartani, mert van némi tartozásom a ZSKF-nek március óta. A másik feléből meg kontaktlencsét kell vennem, mert az is elfogyni látszik 9 hónap alatt. Na meg a csajokat sem tudom nézni a strandon egész nap, ami elég nagy érvágás másfél hónap után.

A döntés oka leginkább mondvacsinált, valószínűleg a cég is spórolni akar és múlt vasárnap a kolléganőmmel jól elbújtunk a fürdővezető elől. MUHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!! De biztosan példát kell statuálni, meg kell mutatni, hogy még azt is ki lehet rúgni valahonnan, akinek hátszele van. Igen, én vagyok az a hátszeles egyén, akit nem lehet csak úgy eltávolítani, mert olyan támogatás van mögötte. Várjunk csak egy pillanatot! Bejutottam a céghez, mint diák, a legutolsó takarítói munkakörbe egy ismerősön keresztül? Micsoda protekció! Az már megint más kérdés, hogy szinte ujjongva fogadták a hírt, hogy egy fiú érkezik a strandra, nem kell mindent a lányoknak csinálni.Egyébként remélem, hogy a strand vezetősége a hétvégén belefullad a szemétbe, mert 2*2 ember nem tudja megfelelően ellátni a takarítói feladatokat, ha már 1000 vendég van jelen. Szerintem mindenkit ki kellett volna rúgni, mert egy ember nem tud egyszerre két helyen lenni (szemetet szedni és feltörölni a vizet a zuhanyzóban), nem bírja, hogy folyamatosan a 30°C-ban kell a napon lenni, jó vastag pólóban, 65% polyester nadrágban. Persze az óránkénti 15 perc pihenő az nem létezik, hiába jár az hivatalosan, kajálni sem nagyon illendő, mert anélkül 10 napot is kibírsz, az a 7 óra ahhoz képest lófasz. Vizet majd iszol a csapból, azt a strandtól csak a vízi mentők kapnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr195500724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása