Egy Blog

#380

2009. július 14. - ZsubiHUN

Tegnaptól, ami hétfő volt, egy 12 napos, munkával teli időszaknak nézek elébe. Mivel az idő olyan lesz, ami tényleg hasonlítani fog a nyárra, így ezt végig is kell csinálni. Hogy hogyan fogom viselni, azt még nem tudom, de ez a hétvégi melózás nagyon nem tetszik nekem. De vállalni kell, mert különben csúnyán néznek és keresnek más embert a helyemre. Az meg senkinek sem jó. Főleg nekem, mert pénzem az semmi, kiadás meg van. Vagyis lenne, de pénz nélkül ugye nehéz kiadni. Mondjuk olyan eget verő dolgokat nem kell vennem, de két rövidnadrág nem ártana, mert most csak kettő van. Ebből az egyik elég viseletes már, így csak másfél van. Emellett másra is fáj a foga, de ahhoz tényleg kellene pénz, amit szabadon el tudok költeni. Reméljük augusztusban sikerül beszereznem.

Tegnap szomorúan és kikerekedő szemekkel tapasztaltam, hogy a diák BKV bérlet ára 3700 Forintra emelkedett az eddigi 3550-ről. A dolgozói 9400 lett, ami már nagy pofátlanság. A vonaljegy ára gondolom nem változott, bár ennél feljebb már nem lehet emelni, mert akkor még ennyien bliccelnének.  Persze ellenőrökkel ki lehet küszöbölni, de ez a mostani 280(?) Forint is horror ár. Hiába érvényes egy órán keresztül bármin, amin utazik az ember, ha ezt a k. BKV nem közli az utasokkal, így mindenki lyukaszt minden.

Ma sem fogunk fázni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr95500710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása