Egy Blog

#378 - Hol is?

2009. július 10. - ZsubiHUN

Legutóbb beletörődően leírtam, hogy Csepelen fogok dolgozni tegnaptól. Ez szerdán délelőtt már nem így volt. Ugyanis telefon hívás telefon hívást követett, majd délutánra az lett az egészből, hogy maradok a Paskál strandon, minden nap 14:00-tól 21:00-ig. Összességében ennek örülök, hiszen abba az irányba ismerem a közlekedést, elég sok lehetőségem van a haza jutásra, a strand is sokkal szimpatikusabb, mint a csepeli szocialista gyönyörűség. Viszont így a nyár folyamán a családdal igen keveset fogok találkozni, minden második héten Gatitát is csak alvás közben tudom magam mellett. A másik dolog az edzés. A jól kialakult rendszer teljesen borul, mert délelőttönként megyek majd, így nagy magányomban fogok edzeni. Egyedül a mellezést fogom hétvégére tenni, mert ott nem árt, ha valaki folyamatosan figyel rád, segít, ha kell.

Nem is szaporítom tovább a szót, mert várnak a súlyok, aztán irány a ziskola, hogy átvegyem az OKJ-s bizonyítványomat és kérjek igazolást a munkavállaláshoz. Amivel lehet, hogy lesznek még gondok, de majd délután meglátjuk, mit tudunk összehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr25500702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása