Egy Blog

#388 - Didergős

2009. július 01. - ZsubiHUN

Van valami eszméletlenül rossz abban, ha az ember délre jár iskolába. Egyrészt az iskola messze van, így majd' két órával korábban kell elindulnom, azaz egy nap eltöltök jó három és fél órát utazással, átszállással, várakozással és didergéssel. Másrészt, így a délelőttöm közel kihasználatlan. Persze tudok menni edzeni, kereshetek diákmunkát, itt van a PS3 pár befejezetlen játékkal, PC-n nyomhatnám a Heroes V-öt, írhatnék cikket vagy blogolhatnék. De ezekhez normális időben kellene kelni, reggelizni kellene és erő kellene. Ehelyett azt érzem, hogy a nyitott balakon süvít be a reggeli hűvös levegő, ami elveszi mindentől a kedvem, inkább magamra húzom a nyári takarót és várok. Félreértés ne essék, koránt sem rajongok azért a változatért, amikor reggel hajnali 8:15-re kell menni, mert akkor van aztán igazán hideg! Kivéve a metrón, mert ott a sok nép felfűti a levegőt. Ellenben a HÉV az hűvös. Meg nem is túl komfortos, de ehhez hozzászokik az ember.

Szóval még mindig utálom az Őszt, ahogy tavaly és azelőtt és azelőtt és azelőtt é... is tettem. A reggeli hideg miatt fel kellene öltözni, mert az emberre ráfagy a bőre miközben azon csodálkozik, ahogy a macska eltört a kanyarban. Majd úgy 10 óra körül megváltozik minden, a hőmérséklet elkezd szárnyalni, mint a Force-India az elmúlt futamon, a madarak csicseregnek, a csajok lengébben öltöznek, a póló és rövidnadrág bőven elég öltözés lesz. Ez az állapot, ha nem szeles vagy borongós az idő, egészen 18 óráig kitart, amikor is lassú visszaesés kezdődik, de még 21 órakor sincs késő egy esti sétához. Persze az Öreg Kurvák Vénasszonyok Nyara már csak ilyen huncut időszak. Amit majd felvált az esős, szürke, falevélhullós, nyirkos és már folyamatosan hűvös Ősz. A Tél annyiban jobb, hogy az kiszámíthatóan hideg, nincsenek komolyabb hőingadozások. Egyértelmű, hogy mit kell felvenni.
 
Erről még az jut eszembe, hogy nincs egy igazán jó téli kabátom. Mert ami ott lapul a szekrényben, már eléggé viseletes, kellene újítani egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr435500737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása