Egy Blog

#375 - Meghalt a király!

2009. június 29. - ZsubiHUN

Éljen a király!

Hogy lesz-e még egy ekkora sztár, aki ennyi sikert ér el, azt nem tudom, de az egészen biztos, hogy ez a bejegyzés sem Jackóról fog szólni. Már csak azért sem, mert bizonyos blogok csak erről szólnak napok óta. Meg az MTV is. Csoda, hogy a kereskedelmi TV-k nem haraptak rá. Vagy csak lemaradtam róla.

A Transformers második részéről viszont nem maradtam le, szerdán ott voltam a MOM Parkban Gatitával. A magyar cím félrefordításáról most nem ejtenék szót, mindenki tudja, hogy mi a baj vele. Majdnem ugyanaz az, mint a filmmel, csak kicsit másként. Mert az a nagy bosszú valahol a cím és a film megalkotása között eltűnt. Ettől függetlenül ez a rész is egy tökéletes kikapcsolódás annak, aki erre vevő és egy filmtől nem vár mást, mint azt, hogy kikapcsolja pár órára. DVD-n és/vagy Blu-Ray lemezen a polcon ott lesz, közvetlenül az első rész mellett.

Kicsit csalódtam a filmben, mert ennél többet vártam, főleg robot szinten, de egy esetleges harmadik részben Mr. Bay még javíthat. Bár inkább csak javíthatna, mert a 12-es kariak (PG-13-as besorolás) megköti a mester kezeit. Pedig egy 16-os karikával rengeteget ki lehetne hozni a filmből, csak akkor sok millió zöldhasútól elesik a filmipar. Ezt meg, jelen gazdasági helyzetben nem engedhetik meg maguknak. Sajnos.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr385500536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása