Egy Blog

#356 - Elmúlódik

2008. október 05. - ZsubiHUN

Az Ősz idén is lenyomta a Nyarat, a 2008. évben már nem fogjuk élvezni a strandok és miniszoknyák által okozott kellemes bizsergést a fülünk tövén. Helyette a hátunkon fogjuk érezni a hideg, jeges szél érzését, ahogy végigszáguld testünkön, miközben kora reggel, nehezítésképpen a ködben várunk a már megint késő buszra. Illetve egyéb más, csak jó időben pontosan járó tömegközlekedési járműre. Szerencsére köd még nincs, csak hideg és késő BKV/Volán/MÁV, de legalább van, ami örök, sosem változik.

Ellenben a tanulmányaimmal, amik változáshoz kezdtek a héten, mikor kiderült, hogy átvettek a ZSKF-re (fanfárok...). A TO-nak éppen az előbb írtam, hogy kezdhetik átkérni a papírjaimat a másik iskolából, azok sokat úgysem tudnak mondani rólam. Illetve csak annyit, hogy ezt az urat mi még nem láttuk órán. Nem is fognak, pukkadjanak meg. Bár az mellettük szól, hogy nem a világ végétől pár lépésnyire visszább találhatók, hanem elérhető közelségben. Szóval főiskolás leszek. Megint. Így, fél szorgalmi időszakkal lemaradva mindenről, pont a ZH időszak előtt, semennyi anyaggal felszerelkezve igazán trükkös lesz az élet. Főleg, hogy az Atalantában is meg fognak kezdődni ezek a dolgok. *sóhajt*

Viszont beköltözés fronton minden kezd pozitívan alakulni. Leszámítva a folyamatos beázást és a fűtés hibáját, ami miatt lehet, hogy szét fogják verni a fél szobámat. A házimozit bekötöttem, már csak a PC-t kellene rákötnöm, de nem akar sikerülni. Azon a kábelen, ami nyújtaná a hangot, nem megy át a hang, pedig otthon még működött ez a módszer. Szóval most törpölök, hogy mi legyen. Addig is maradnak a TV hangszórók, Mozi hangzással.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr365500462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása