Egy Blog

#350 - Múvin!

2008. szeptember 02. - ZsubiHUN

A nyaralásból megérkezve egy hétig csak csomagoltunk, csomagoltunk, mint a tömörítő program a Total Commander 7.04a-ban. Ennek oka nem más, mint a költözés időpontjának véglegesítése, e hét vége. A pakolás eredménye, hogy a fél ház dobozokban található, a másik felét még használjuk, csak később, az utolsó percekben kerül be egy dobozba, amit majd órákig fogunk keresni, mert abban van az a valami, amiről azt hittük, hogy nem fog kelleni, de most mégis pontosan arra van szükség. Így jártam az XP telepítő lemezével, amit a vadonatúj PC-mre kívántam felrakni. A PC nagyon jó, egyetlen baja, hogy a (lakk)fekete ház helyett egy összekarcolt ezüstöt kaptam, így most visszakerült a boltba, hogy a héten megkapja új burkolatát, tökéletesen bepasszoljon az összképbe. Amely összképet a PC-erősítő-PS3-TV kvartett fog alkotni, egymás mellett és alatt/fölött ergonomikusan és ízlésesen elhelyezve. Vagy csak az egyik, ha az ergonomikus idegenül ízlésest is jelent. Mert, édesjóanyámnak köszönhetően a nappaliban igen szép teret elfoglaló házi-mozi rendszer a kezeim ügyébe kerül, szobám dísze lesz. Már csak a kábelek igényes elvezetése és a center sugárzó helyének kiötlése maradt, onnantól csak be kell férnie. Félek attól, hogy nem fog.

A héten megvesszük az összes bútort, de asztalom még nincs. Illetve van egy ami tetszik, de a fiókosnak igen aprók a fiókjai a polcos meg fura. Viszont elég öblös, sok papír fér bele, melyeket fejem tágítására használhatok. Ha éppen lesz egy ilyen elborult pillanatom.

A bútorszerelés sikerességéről szöveges és esetleg képes beszámoló várható.*

*A változás jogát a rendezőség fenntartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr645500435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása