Egy Blog

#349 - A fonal

2008. szeptember 01. - ZsubiHUN

Darab ideje nem számoltam be semmiről, ami történt kicsiny, már-már teljesen izomtalan, de nem idomtalan testemmel és gyönyörű szép lelkemmel. Utóbbi ugyan kicsit rothad a bűntől és a ma hajszolásástól, de ez nem baj, a pokolban úgyis meleg van. A meleget meg szeretjük.

Szóval volt egy 9 napos nyaralás az elmúlt hónap derekán, ami igen jól sikerült, szerencsére nagyon jó időnk volt, fürödtünk sokat a magyar tengerben, megnéztük a legtöbb várat a Balaton északi partján és jól szórakoztunk. A várak, mivel megvárnak, nagyon mókás helyek, főleg, ha az ember el tudja képzelni, a kiállított rajzok nélkül, hogy milyen lehetett a Cseszneki vár kapitányának lenni. Vagy élni a Nagyvázsonyi lovagi vár tornyában. Várbuzi lettem, na!

A fonalat újra felvettétek drága kedves olvasóim, innentől folyamatosabb és rendszeresebb blogolás várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr305500434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása