Egy Blog

#343 - EB

2008. június 29. - ZsubiHUN

Nem vagyok focirajongó, a múltkori vb ki is maradt az életemből. Amire emlékszek, hogy Zidane bemutatta élete fejelését és talán az olaszok nyertek. Ha igazak az emlékeim, akkor most ezt a bravúrt nem fogják megismételni. egyrészt azért, mert nem jutottak be a döntőbe, másrészt pedig Európa Bajnokságon nem lehet vb címet szerezni. Majd talán 2 év múlva, azon a vb-n, amit megint nem mi magyarok rendezünk. Tehát nem leszünk résztvevői. Bár a legutóbbi információim alapján egészen jól fejlődik a csapat, van esélyünk kijutni valamilyen eseményre. Anélkül, hogy mi rendeznénk. Ez azért, az elmúlt évtizedeket figyelembe véve nem rossz dolog. Csak ne cseréljék le az edzőt, azon felbuzdulva, hogy nem sikerült szarból várat építenie pár hónap alatt. Mättheus-nak sem kellett volna mennie, mert már alakultak a dolgok, csak a magyar vezetőségnek ez nem tetszett. Aztán ki tudja, hogy mi állt a háttérben.

A lényeg, hogy este a spanyolok megmérkőznek az elsőségért a németekkel. A németeket az elődöntőben nem nagyon figyeltem, annyira nem is nyertek simán a törökök ellen. A spanyol meccs második félidejét végignéztem és meg kell hagyni, nagyon szépen játszottak, az oroszok nem tudtak a 16-osuk közelébe jutni. Persze ez a meccs más lesz, remélem a spanyolok fognak örülni a végén. És nem a németek, hanem a saját sikerüknek.

Viva España!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr185500408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása