Egy Blog

#341 - Ömlezstett sajt

2008. június 21. - ZsubiHUN

Végre megjelent, a nagyközönség számára is elérhető, az igaz emberek ezt használják, hiszen így mindenkinek jobb! Igen, megjelent a FireFox 3, aki eddig nem töltötte le, az szaladjon, mert ez egy nagyon jó dolog. Érezhetően gyorsabb, mint amilyen a 2-es volt, hiába lehetett azzal trükközni. Rengeteg beállítási lehetőség, címkézés, beépülő modulok, ami kell. Tessék letölteni.

Mondjuk a bejegyzés ablak még mindig kicsit érdekes benne, de hát ez van, egyszer a B13 is rááll a FireFox-ra.

Vicces dolog, ha az embernek szakálla van. Nem feltétlenül azért, mert hajgumival össze lehet fogni, amin mindenki fennakad és csak les. A tirpákok megjegyzést is tesznek rá, mert úgy érzik magukat keménynek. Azért is vicces, mert a növendék gyermekek (sarjak), például egy TESCO-ban fennhangon kiabálják a feljebbvalóiknak, hogy "mekkora szakálla van, nézzétek!" Persze az anyuka és apuka próbálja csitítgatni, de a gyerek hangja mindig erősebb. (nem működik a helyesírás ellenőrzés ebben a box-ban) Aztán, ha az ember utazik a földalattin és véletlenül egy nagyfülű gyermekkel átellenben ül le, akkor az bámulni fogja. Ha csúnyán néz rá a zaklatott, sem rezzen az arca, csak bámul. Ha megunta a bámulást, finoman odasúgja az anyjának, hogy mégis mit tapasztalt és Ő még ilyet sosem látott. Talán arra is rákérdez, hogy normális ez?!

Utálom, ha egy megbízó cég nem rendes. Miből tartana normálisan munkát kiadatni, miért kell szívózni azzal, aki 600 HuF-ért óránként áll kint a Blahán az autók között a 40°C-ban. (mégis működik)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr975500399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása