Egy Blog

#331 - Változás

2008. május 18. - ZsubiHUN

Ha a bank is úgy akarja, akkor záros határidőn belül megkezdjük Budapest lassú elfoglalását. Egyanyám már évezredek óta a fővárosba vagy Kecskemétre vágyik. Hála az égnek utóbbiról lemondott. Lassan öcsém befejezi a gimnáziumot, történjék bármi, a fővárosban fog továbbtanulni. Én már két éve koptatom a BKV járatait, nem fog összetörni, ha ott kell élnem folyamatosan. Főleg abból a szempontból lesz jó, hogy újra tudok járni edzeni, mert ebben az évben összesen egy hónapot töltöttem különféle nehéz tárgyak emelgetésével, hogy félisten felsőtestem még félistenebb legyen. Most nem mondanám meg, hogy milyen, legyen annyi elég, hogy fejlesztendő területté vált. Sajnos. De a dolgok így alakultak, a jövő héten úgyis változások elébe nézünk.

Szóval egy frissen felépülő, kellemes környezetű lakóparkba vándorol a család minden tagja, lesz külön bejáratú, ikeás szobám. Végre egy olyan szoba, amiben minden egy helyen meglesz, nem kell máshova menni, és még modern is lesz, teljesen új bútorokból. Nem mintha az eddigi családi házas lét rossz lenne, vagy az itteni szobám nem lenne elég jó, de ez valami egészen más lesz. Természetesen nem szívesen megy az ember egy 2*110 nm2-es családi házból egy összesen 95 nm2-es lakásba, de végre megszűnik az ingázás, minden könnyebb és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. Aztán, ha majd meggazdagszok, építek egy olyan családi házat, hogy Tiger Wood cserélni akar. Addig is lesz egy 15 nm2-es szobánk Gatitával, LCD TV-vel, PS3-mal és ággyal. A többi apróság majd szépen elfoglalja a helyét a fal mellett, vagy azon.
Az egész szobaberendezésben a legnehezebb a megfelelő ágy megtalálása volt. Mert egy ekkora szobába, ami az életterünk is egyben, nem praktikus egy hihetetlenül kényelmes francia ágy. Nekünk egy hihetetlenül kényelmes, megfelelő színű kárpittal megáldott kinyitható kanapé kell, ami nappal kényelmes az ember ülőgumóinak, este pedig mély álomba szenderít. És nem nyikorog... Hosszas keresgélés után úgy tűnik, hogy ma délután ráakadtunk a megfelelő példányra, már csak élőben kell szemügyre venni, utána létrejöhet az üzlet. Előnye, hogy pont olyan, amilyenre vágyunk, többféle matrac van hozzá, könnyen átalakítható, rengeteg színű kárpit van hozzá (ez utóbbiról később) és az aljába ágyneműtartót lehet venni. Ha nagyon drága lenne, akkor inkább faragok fából. A kárpit színe azért fontos, mert Gatitával megálmodtuk a szoba színösszeállítását. A világos padlóhoz, kellemes krém/bézs színű falat és hófehér plafont tervezünk. Ezekhez párosulnak a fekete fővázú, de világos polcú/ajtajú szekrények és asztalok. Az egész szobát megkoronázva, egy ezekhez a színekhez passzoló, de mégis fiatalságot és lendületet sugárzó ágy kerülne be, királykék vagy ettől pár árnyalattal eltérő világoskék huzatú ágy. Természetesen sötét, lehetőleg fekete párnákkal.
Reméljük a bank úgy akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr515500368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása