Egy Blog

#329

2008. május 15. - ZsubiHUN

Majdnem megint a BKV-ról írók, de az álláspontok közelednek, így várat magára a BKV újabb sárba tiprása.  Így mindenki fellélegezhet, elhagyom a politikai témákat, rátérek az egyéb, minden bizonnyal senkit sem, avagy mindenkit érdeklő témákra.

Elsőként, talán utolsóként is, attól függ, hogy mennyire lesz kedvem írni, szólnék egy éppen most eszembe jutott témáról. Még valamikor, már nem is tudom, hogy mikor volt szó arról itt a blogon, hogy elkészül Magyarország első blog könyve. Akkor került a blogokba a szavazó, ami azóta is ott van, de, hogy mi éppen az aktuális eredmény, senki sem tudja. Talán csak az adminok, ők meg nem mondják meg. Ez a szavazó kellett ahhoz, hogy összeálljon az a legjobb 20(?) blog, amelyik biztosan bekerül a könyvbe. Volt még olyan kiegészítés is, hogy egyéb, jól sikerült blogok is bekerülnek a könyvbe. Ekkor én reménykedtem, hogyha a szavazás nem is jönne össze, akkor, mint első felhasználó által kreált blog, bekerülnék. Nem mintha ezzel akartam volna karriert befutni, de jól esett volna. Itt merül fel a kérdés, hogy mi a helyzet ezzel a könyvvel? Megvalósult egyáltalán? Vagy még készül? Esetleg csak felfuttató reklám volt? Utóbbi azért csúnya lenne, arra ott volt a szüzességes szösszenet.
Egyébként, most, hogy egészen sűrűn osztom itt az észt, kezdek feltörni az összesítésben, éppen a harmadik oldal tetején csücsülök, ezért írok is, amennyit csak tudok, hátha vissza tudok térni az élmezőnybe, hogy onnan riogassam a népeket a világhálón. De ehhez ennél sokkal humorosabb és összetettebb bejegyzésekre van szükségem. A mai ilyenségét betudom a tőlem alig egy méterre található TV-nek, melyben a Fókusz névre keresztelt szuper érdekes és szuper komoly témákkal foglalkozó műsor megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr135500364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása