Egy Blog

#325

2008. május 10. - ZsubiHUN

Üdvözlet a még mindig a Földön élő tisztelt népeknek, kik megtisztelik szerénységemet azzal. hogy időről időre olvassák a blogomat. Hmm... Úgy néz ki, ez egy megszokott mondattá válik a bejegyzések elején. Röstellem, mostantól igyekszek sűrűbben írni. Ezt is megígértem már nem egyszer és a vége az lett, hogy többnyire írtam. Többnyire meg nem. De itt a tavasz, "dagad a fasz", Májusban maszturbáljon mindenki, mert "Amikor maszturbálsz, Isten megöl egy emót." Hajrá emberek, tegyük szebbé a világot!

Más. Életem legfrissebb alakulásáról Gatitánál lehet olvasni, további kommenteket nem fűznék hozzá, aki volt már ilyen helyzetben tudja, hogy mi forog le belül az emberben. Aki nem tudja, kalandvágyból kipróbálhatja. Felelősséget nem vállalok.

A nyár is megérkezik lassan, így a GTA IV is megjelent, mindenki ezt játssza orrba-szájba, mert hihetetlenül jó lett. A PC-sek meg sírjanak, sosem lesz olyan gépük, ami ezt akadás mentesen ilyen formában viszi. Röviden: Muhahahahahaha!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr285500349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása