Egy Blog

#320 - Húsvét

2008. március 24. - ZsubiHUN

Az idei Húsvétból annyit érzékeltem, hogy SETH és Sinyo hívott locsolni, de nekem a sorozatos rossz idő és az eső lehetősége miatt nem volt kedvem menni. Pedig délelőtt a Nap is kisütött. De nem mentem, inkább játszottam itthon az Uncharted: Drake's Furtune-nel. Igazán jó játék, talán megérte volna, hogy megvegyem a megjelenéskor. De így kölcsönkapva menoh-tól jobban megérte, mert az alig hét és fél, nyolc órás játékidő elég sovány. Hiába játsza újra az ember magasabb nehézségi fokozaton, hogy megnyisson minden extrát, összeszedjen minden kincset, nem éri meg. A Naughty Dog megint nagyot alkotott, de Drake nem lopta be magát annyira a szívembe, mint Jak vagy Daxter. Persze ők mások, mert az egy fantasy világ, ez pedig a valós, de Drake annyira nem lett jó. Persze vannak jó beszólásai, de Daxtert meg sem közelíti. 

Ha már így a játék vonalon vagyunk, megemlíteném, hogy a héten boldog tulajdonosa leszek a Gran Turismo 5 : Prologue-nak. Szerencsére nem aranyáron, ahogyan sok helyen kínálják, hanem egy egészen baráti áron. Ennek következtében hétvégén megint itthon kell lennem, hogy tudjak vele játszani. Nagyon hiányzik már a versenyzés, és eddig csak jót hallottam a játékról. Hmmm... A GT sorozatról csak jót lehet hallani.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr365500310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása