Egy Blog

#301 - Túl a kerek számon

2008. január 07. - ZsubiHUN

Vagy a sövényen. Ami nem egy nagyon jó családi animációs gyerekfilm. Mindenki kiválasztja, hogy melyik verzió tetszik neki a legjobban, nekem az I am Legend tetszett. Eddig egyszer, az előttünk álló héten talán még egyszer, attól függ, hogy Gatita mit mond.

DVD-ket majd' egy év után visszaszerezni nem különösebben nagy móka, főleg akkor, ha azt az egyetlen egyet nem kapod vissza, amire éppen szükséged lenne. Tudom, Murphy, meg minden, de akkor is! Ez arcátlanság a köbön. Az ember nyugodt szívvel kölcsönadja őket, majd vár. Aztán kijelenti a lánynak, hogy neki megvan a Get Rich or Die Tryin'. Erre a lány belelkesedik, hogy nézzük meg! Közvetlenül ezen felkiáltása közben jut az embernek az eszébe, hogy ezt bizony még valamikor a tavasz kezdetén kölcsönadta. De sebaj, beszélünk az emberrel, aztán majd jól visszaadja, mert nyilván vigyázott rájuk, már ki van készítve az asztalára, csak nem volt érkezése visszajuttatni őket. A mesékben... A valóságban még ötlete sincs, hogy hova lettek a lemezek, majd megkeresi. Ezt az ember egy hét után megunja, erélyesebben fellép, aminek mindjárt lesz eredménye. A DVD-k nincsenek nála, talán az ex-nél megtalálhatók. SMS írás, telefonálás, telefon szám megszerzés után kiderül, hogy nála vannak. Az eredeti filmek biztos, a nem éppen legális úton megszerzetteket nem találja. Ez sem tántorítja el hősünket, sebtiben belekorcsolyázik a gépkocsiba, elcsúszkál a hölgyhöz, majd nagyjából körülírja, hogy milyen lemezeket kellene még keresni. A partner szemében némi fényt vélünk felfedezni, beszalad, telnek a percek, majd megjelenik, a kezében, egy az előzőekben leírtakhoz nagyon hasonlatos tokkal, benne egy darab DVD-vel. Főhősünk a sírás határára kerül, mert csak a The Man c. remek akció-vígjáték figyel a fekete plasztik tokban. Utolsó reménysugárként egy gyenge kérés, hogy legyen kedves még egyszer szétnézni, ha megvan, azonnal telefonálni, robog érte. Már csak a lepényhal maradt...

A Hasznos linkek menüpont egy újabb linkkel bővült. Az oldalt SETH és Sinya barátom készíti, de ez a főoldalon olvasható is. Az érdeklődőknek közvetlen link, a kettőspont mögött lesz: X-Page. Ezen bővülés mellett Gatita blogja a második helyre lépett elő, és Arco Gatita névre keresztelődött át. Tessék látogatni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr55499677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása