Egy Blog

#297

2008. január 03. - ZsubiHUN

Reggel Délelőtt 10 óra 5 perckor érzékeny búcsút vettem Gatitától, aki majd' nyolc napot töltött itt. Skodálatos egy hét volt ez, rengeteg mindent csináltunk, minden jó volt. Leghamarabb hétfőn, legkésőbb kedden fogunk találkozni, attól függ, mennyire bírjuk egymás hiányát. Igazság szerint már most utána mennék, Ő meg jönne vissza, de nem, ezt a négy napot külön töltjük. Na meg az is hülyén nézne ki, ha Ő itt lenne, én meg ott,ugyanúgy külön lennénk. *az alkotó közben észreveszi, hogy már el is döntötte, mikor megy vissza egyetlen szerelméhez* A hölgy hiányát, frissen csinált főzött mézes-citromos teával és hagymás-tejfölös chips-szel próbálom pótolni. Nagyon nem akar sikerülni, de olyan két óra múlva úgyis felhívom. Addigra talán ki örömködi magát a frissen elkészült körmeiben, mert a gyáriak sajnos gyengék, össze-vissza törtek.

Más.

Nagyon remélem, hogy minden olvasóm, ami naponta 17-től 41-is terjedő látogatót jelent az elmúlt 30 nap statisztikája alapján, megérkezett 2008-ba. Ami az Úr 2009-dik esztendeje, előreláthatólag az eddigi legjobb lesz. Hiszen három nap alatt már négyet klikkeltünk... Aki nem érkezett meg 2008-ba, az karlendítéssel jelezze, akkor felfigyelünk rá.

A PS3 átvevős, meglepődős, ajándékbontós bejegyzés pedig lesz, senki se essen kétségbe. Kéccsével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr175499657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása