Egy Blog

#293 - Egy nappal előtte

2007. december 23. - ZsubiHUN

Mivel, ezt teljes magabiztossággal és megerősítéssel állítom, úriember vagyok, így tegnap hazakísértem Gatitát. Mivel Pesten lakik, így ez egy elég hosszú túrát jelentett, de anyumék éppen oda mentek EDDA koncertre, hát csatlakoztam hozzájuk. Ezen hazakísérés lehetősége Gatitából alapfokú elolvadást váltott ki. Akárcsak az első tőlem kapott oroszlánja. A plüsslényről kép a blogján megtekinthető.

Amíg anyumék tomboltak a küzdőtéren, addig mi megnéztünk egy Csillag születiket. Szerencsénkre vagy bánatunkra, éppen az utolsó, mindent eldöntő döntőt néztük meg. Többnyire. Mert az elejéről, egy, az elején elég jónak ígérkező, ám az első fél óra után unalmassá váló Jim Carrey filmet néztünk. Hogy miért néztük végig, ha nem volt jó? Magunk sem tudjuk, de volt benne valami, ami megfogta az embert. Talán maga Jim Carrey. De vissza a Csillag hullikhoz. Az teljesen egyértelmű volt már valamikor korábban, hogy a Vajdaságból érkezett szerencsétlen, alulfejlett, folyamatosan üvöltöző és szegénységben élő fiúcska fogja megnyerni az egészet. A következő hónapokban mindenhol az Ő fejét fogjuk látni. Ha szerencsénk van, még a Fábry-showban is benne lesz. Ne legyen igazam. Csak azt nem értem, hogyha mindent az sms-ben szavazók döntenek el, akkor minek a "szakmai" zsűri? Akik persze szerepeket játszanak, mert ez így lesz jó. Aki meg tehetséges, az nem jut tovább. Azt mondja meg még valaki, hogy miért kell minden zsűribe legalább egy buzi?! És miért jut be minden ilyen tehetségkutatónak csúfolt vetélkedő döntőjébe legalább egy külföldi (magyar), cigány vagy buzi?!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr615499645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása