Egy Blog

#291

2007. december 21. - ZsubiHUN

Egy hete már annak, hogy országszerte leesett az idei első hó. Éppen szeretett és mélyen tisztelt fővárosunkból utaztunk hazafelé, amikor a város közelébe érve hóesést véltünk felfedezni a vonatkocsin kívül. Folyamatos szitkozódások közepette konstatáltam, hogy a hőmérséklet bizony fagypont alatt van, ez a hó bizony meg fog maradni. Hát így is lett, majd további másfél napig szinte megállás nélkül havazott, hol kisebb, hol nagyobb pelyhekben, ennek nem mindig megfelelő intenzitással. Egy idő után, ahogy egyre fehérebb lett a táj, kezdtem megszokni a dolgot, már-már tetszett is ez az egész. Ha a következő napokban nem köszönt be a mediterrán éghajlat, hosszú évek után újra fehér Karácsonyunk lesz! Ami PS3 nagyon gazdag lesz, de HDTV csak január végén, február elején csatlakozik a drágasághoz. Akkor már teljes lesz a kép, csak játékokkal kell felvértezni.


Képek a blogba is várhatók, az elmúlt hetekben készült néhány. Nem garantálom, hogy érdekesek, de tudok nekik jó bejegyzés címet adni, hátha közfelháborodást váltanak ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr945499641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása