Egy Blog

#290

2007. december 12. - ZsubiHUN

Az iskola neve Wekerle Sándor Üzleti Főiskola. Vagy valami ehhez nagyon hasonló, de a név az stimmel, így írják. Ezzel a kötelező dolgokat le is zárnám, jöjjenek az érdekességek!

Holnap lesz az utolsó előtti tanítási nap, ami igazából az utolsó lesz, mert pénteken igen minimális nyalószínűséggel fogunk bármit is tanulni. Tehát a holnap délelőttöt túléljük és elkezdődik a szabadság! Ami ugyan csak két hétig fog tartani, de azt az egy darab vizsgát Utazásszervezésből Január 11-én csak ki fogjuk bírni. Addig úgyis sok eső fog leesni az égből. Hó helyett... Na nem mintha a havazástól kitörne belőlem az öröm, de még mindig nagyságrendekkel jobban néz ki az egyöntetű fehér takaróval borított táj, mint ez mérhetetlenül gusztustalan szürkeség, rengeteg sárral. És sötéttel. Reggel fél hétkor még sötét van! Majdnem elsírtam magam.

A holnap délután egy részét arra fogom felhasználni, a kondizás mellett, hogy Gatitát elrángatom orvoshoz. Ő ugyan nem akar menni, de az elmúlt napokban eléggé nincs jól. Ennek több kiváltó oka is lehet, de egyikünk sem orvos, így igénybe vesszük egy szagember segítségét. Aztán majd eldöntjük, hogy mennyire örülünk a dolgoknak.

Ma kaptam az íméltetöt, hogy megérkezett az általam félretetett PS3 Starter Pack, lehet szaladni érte. Győrbe. Az meg, akárhonnan is nézzük, nincs közel. Talán Sopronhoz van közel, de az csak "a leghűségesebb város", nem is ott lakok, szóval személyes kell elmenni. De ez csak akkor dőlt el, amikor egyanyámék beszéltek a bolttal és hirtelen felindulásból úgy döntöttek, hogy elmennek a drágaszágomért. Hogy ebben mi a jó? HOLNAP BOLDOG PS3 TULAJDONOS LESZEEEEEEK!!!SETH pedig megszólta a tegnapi bejegyzés utolsó bekezdését. Mindig csak problémázik és ízlése sincs.

Sokat szóltam mára is, a szám bele is porzott, így elbúcsóúom, majd jövök!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr85499634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása