Egy Blog

#279

2007. október 06. - ZsubiHUN

A hetemet tegnap majdnem sikerült elrontani. A szájbatekert Avalán nem volt másod osztályon ülőhely. Első beülhettem volna ingyen, de a kalauzokat ismerve úgyis kifizettették volna velem a különbözetet. Pedig nem tehetnék meg, mert, ha a másod osztályon elfogytak az ülőhelyek, akkor az elsőre be lehet ülni. A nem foglalt helyekre. De ha az ember diák, akkor szívjon csak, álljon. A mammer bezzeg leülhet, mert még távol vagyunk Kiskőröstől. Ahol a vonatpilóta úgy állt meg, hogy visszafelé kellett gyalogolnom az állomásra. Csak lestem, hogy hol vagyok.

Ezen mérgem nagyjából fél óra múlva elmúlt, mert egyik haver bemutatta új családi autójukat, egy 180 Le-s dízel Bravot. Azt hittem leszakad a hajam a gyorsulástól. Hatalmas nyomaték van benne, nagyon megy. De lassan is lehet vele menni. Ha nem lenne olasz, még kellene is. Mert külsőre és belsőre egyaránt szép. Bár kicsit szűknek éreztem a jobb egynél a helyet a műszerfal kialakítása miatt. De olasz, így nem vennék ilyet.
 
Kérek mindenkit, hogy szavazzon az új dizájnra, mert napokon belül szeretném lezárni a szavazást, és kialakítani az új külsőt. Szavazni itt jobb oldalt, minden alatt lehet. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr945499562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása