Egy Blog

#278

2007. október 04. - ZsubiHUN

Folyó hét nem kis sebességgel suhant a hátam mögé. Kezdődött az egész mindenféle angolozással Hétfőn. Kedden nem kevés dolgom akadt, így az is tovaszaladt pár pillanat alatt. Tegnap, ami egy csodálatos szerdai nap volt, már nyugisabban, rengeteg pihenéssel telt el. Meg gyúrással, ami olyan jó ugyan nem volt, de legalább azt is letudtam. Este SETH-tel jártuk a Váci utca és Deák tér közti területet. Csináltunk rengeteg hasznos és gyönyörűséges fotót, amelyek nagyobb része nem lett jó. De a fotós szakma már csak ilyen. Viszont amelyik jó lett, az olyan is lett, csak néz a tisztelt néző, hogy mi van! A Tom & Jerry rajongók most kapaszkodjanak, mert láttuk Jerry-t! Halott volt. Még mielőtt megkeresnétek, hogy különféle középkori módszerekkel elvegyék életemet, megjegyezném, hogy nem teszteltük, hogy a kisegér tettei a hullát/alszik/halott. Szóval a hír nincs megerősítve, tessék pletykaként kezelni a dolgot.

Hogy ma este mit fogok csinálni? Olvassátok el, hogy mit csináltam a múlt és jelen hét első napján. A társam is ugyanaz a személy lesz. Természetesen ez nem baj, mert angolozni kell, és az ember segít elesett embertársán, ha tud. Főleg, hogy Gatita alig járt eddig angolra. Állítólag továbbképezték. Szerintem sokkal inkább tortát hegeszt a kis kút mellett a pincében.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr875499559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása