Egy Blog

#271

2007. szeptember 17. - ZsubiHUN

Hajnali 4 óra30 perckor nem öröm felkelni. Természetesen némileg lelkesíti az embert, hogy fél óra múlva MÁV vonattal elinduljon az iskolába. A jegy szinte ingyen van, alig 885 HuF-ot kérnek el egy útra. A vonat is tiszta, halk, igényes, kényelmes. Muhahahaaa!!! Szerencsére ma hajnalban két elsőosztályú vagont is kapcsoltak a másodosztályúakhoz, így egész nagy kényelemben és tisztaságban utaztam. A kabin szerencsére nem telt meg, így nyugodtan tudtam szenvedni az alvás, nem alvás állapotában.

Szerencsére ma csupán másfél órát töltöttünk el, mert a tantó néninek temetésre kell mennie. Arra nem tért ki, hogy ez a sajátja lesz, vagy sem. De nem tört vészesen letörtnek, így gyaníthatóan nem a sajátjára sietett. Nyalószínűleg két hét múlva megyünk az MNB-be különféle érdekes előadásokat meghallgatni. Ezen kívül, ha néhány kérdésre jól válaszolunk, akkor saját arcképes pénzt kapunk és még pénzt is verhetünk. Végre valami érdekes és hasznos tanulmányi kirándulás.
Délután betámadom a kondi termet, két hét kihagyás után jó lesz újra sportolni. 7200 HuF-ért havonta megéri. Főleg pesti viszonylatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr175499523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása