Egy Blog

#267 - Elkezdődött

2007. szeptember 04. - ZsubiHUN

Reggel nyolcra lettünk berendelve a helyszínre. Fél óra várakozás után néhány vállalkozó szellemű osztálytársam megtámadta a tanárit. Percek múlva azzal a hírrel tértek vissza, hogy nem reggel nyolcra, hanem délre kellett mennünk. Vagyis kellett volna, ha erről értesítettek volna minket. Volt, aki tudott róla, de az nem a mi osztályunkba járt. Mert osztályösszevonás történt. Kezdetbe volt az Ifo I/1 és Ifo I/2. Előbbibe jártam(ok) én, utóbbi volt a másik osztály. Az első év alatt jelentős amortizáció során, a kezdetben 40 fős osztályunkból, az idei év rajtjára maradtunk maximum 25-en. Valószínűleg a másik osztályban is hasonló mértékű volt a selejtezés, mert az összevonás után összesen 46-an vágunk neki ennek az évnek. Kíváncsi leszek, hogy év közben mennyien esnek ki. Ha egyáltalán lesz kiesés. Ha már idáig elküzdöttük magunkat, és túléltük az első nap Gizdasági jog óráját, nem lesz előttünk több akadály. Esetleg még további 6 ilyen óra, a tavalyi jog tanárnővel. Nem kommentálnám a minőséget.

A rövid, alig 3 és fél órás szünetben, amíg megkezdődött az óra, volt alkalmam 3G hálózaton is kipróbálni a mobilinternetet. Ha 3G hálózaton ment. Nem tűnt jelentősen gyorsabbnak, mint vidéken. Minden oldalt tökéletesen megjelenít, a képek megjelennek. Fórumba is könnyen lehet írni, minden egyszerűen és gyorsan működik. A videók megjelenítéséről eddig csak annyi tapasztalatom van, hogy a youtube videókat nem tudja lejátszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr985499509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása