Egy Blog

#265 - Mókuskerék

2007. szeptember 03. - ZsubiHUN

Holnap reggel nyolc órakor újra megnyílnak előttem az Atalanta kapui. Időközben az iskola keresztül ment valami névváltáson is, de ez nem olyan fontos, hogy utánanézzek. Időközben úgyis mindenre fény fog derülni. Ha az órarend olyan lesz, amilyenre nem vágyok, akkor csak pénteken jövök haza. Ha olyan, amire a legnagyobb érdeklődés van, akkor találn már holnap. De ehhez még többségi hozzájárulás is szükséges az osztály részéről.

Kicsit várom, jó lesz újra találkozni a többiekkel, de jó lenne itthon maradni. Ez a nyár csúnyán tovaszökkent, köszönhetően a nyári gyakorlatnak. Ami tetszett, kész szerencse, hogy végül nem a tourinform irodába mentem. Még konditermet is kell keresni, mert újra hárman leszünk fent, SETH visszatér a fővárosba. Ma volt évnyitón, megállapítása szerint rengeteg ott a kocka, az igazgató egy igazi droid. Ő legalább emlékszik arra, hogy hogyan néz ki az igazgatója... Tehát az előttem álló négy nap vagy olyan lesz mint eddig, vagy nem. Ha nem, akkor más lesz. (ez átgondolt volt...)

Közben beruháztam egy N73-as Nokiára, amiről egy rövidke, a 6680-as bemutatójához hasonló leírás várható. Oda meg vissza vagyok érte, kb két hét múlva lesz bele 2 GB-os kártyám, amire aztán lehet pakolni zenét dögivel. Így nem kell 20000 HuF-ért új mp3 lejátszót vennem, hogy elférjek a zenéimmel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr425499506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása