Egy Blog

#261 - Word up!

2007. július 19. - ZsubiHUN

Rájöttem, hogy az enyves fal lekaparása olyan, mint a szex. Először megismered a partnert, majd egyre közelebb kerülsz. Finoman simogatod, hogy jó nedvesek legyetek, majd elkezdődik az akció. Kezdetben csak finoman, még ismerkedve a helyzettel, majd egyre vadabban és erősebben, míg mond a ketten ki nem fáradtok. Csak a szex-ben mind a két félnek jó, míg a falkaparásban egyiknek sem. Legalábbis nekem biztosan nem jó. A fal eddig nem nyilatkozott.

Ezen munkafolyamat közben, amit már szombat óta, szinte folyamatosan végzek, van alkalmam hallgatni a megújult Petőfi rádiót. Valahol a fórumon egy topik is lett neki rendszeresítve, de túl sokszor nem jártam benne. Starson blogját naponta többször ellenőrzöm, hogy mennyire működik jól, hány csupasz női mellet láthatunk rajta, stb. Ott olvastam a véleményét az említett rádió adóról. Elég vegyesek voltak az érzelmei. A zenei kínálattal meg volt elégedve, de a stílussal nem, szerinte egy közszolgálati rádiónak nem ilyennek kell lennie. Mond valamit, az már biztos. De nekem tetszik. A műsorvezetőkkel nincs különösebb bajom, de tényleg nem vérprofik, van még mit tanulniuk, de lesz ez még jobb is.

A zenei kínálat viszont tényleg nagyon jó! Egyrészt ez tényleg változatos, két nap nem igazán lehet hallani ugyanazt a zenét, míg a "Minden idők legnagyobb slágerie"-n igen. Hiába szajkózzák, hogy mennyire változatosak, és a többiek elmehetnek a sunyiba a sok szutyok zenével, nem azok. Mindig ugyanazokat adják, csak más sorrendben. Egyébként sem szeretem a régi zenéket. A Danubius meg friss zenéket ad, amiket az ember ezért un, mert minden egyes hangkeltő eszközből ezek szólnak. Ellenben hazánk legnagyobb költőjéről elnevezett rádióadón, amit akár még a zInterneten is lehet hallgatni, van minden. A poptól a régi zenéken keresztül a rock-ig minden. Tényleg olyan zenéket játszanak, amiket máshol nem mernek vagy nem akarnak leadni. KoRn-t nem hinném, hogy adnak a Daniubius-on. Ilyet még az itteni, elég szánalmas Kunság Rádión sem adnak. Aszongya: "Nem áll módunkban leadni ezt a/ilyen zenét." Hát anyátok!

Úgyhogy hallgassa mindenki a Petőfit, mert tényleg jó, kevés a reklám, kevés a duma, sok a zene.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr155499495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása