Egy Blog

#257

2007. július 13. - ZsubiHUN

Az előző bejegyzést sikerült meglepően gyorsan lezárni. Ennek oka az, hogy jött a GLS futár a DVD gyűjteményem három új tagjával. Címüket nem árulom el, a közeljövőben várható képen jól be lehet majd azonosítani őket. A futár távozása után azért nem volt időm befejezni nagyon fontos mondandómat, mert mentem építkezni. A falkaparás igenis unalmas dolog!

A héten sikerült elintézni, alig 2 nap alatt a Sör Fesztiválra Mediterrán Fesztiválra a nyaralót. Mindenki osztott minket, hogy miért két héttel az esemény előtt kezdünk el keresni, hogy lehet ennyi eszünk, mekkora mályvák vagyunk! Ezen felbuzdulva bejártuk a Vadkerti-tó egész nyaralóövezetét, felhívtunk mindenkit, találtunk tetszetőseket is, de már mind foglalt volt. Ekkorra már kaptam egy telefonszámot, de az akkori infók alapján, drágának találtuk a nyaralót. A tulajt felhívtam, kívülről megnéztük, nagyon szép. Már a nyaraló, nem a tulaj. Ekkor már tudtam, hogy egy frissen felújított üdülővel van dolgunk, amit minden jóval felszereltek. Tegnap délután felhívott a nő, hogy már többen érdeklődnek, itt lenne az ideje dönteni. Lefixáltam vele, 5000 HuF előleget kellett ma leraknunk neki, így biztosan a miénk. Egy estére 2000 HuF lesz, de a DVD-től kezdve, a felújított fürdőszobáig, négy elkülönített hálóhelyig minden van benne. Úgy érzem megkötöttük az év üzletét!

Továbbra is várom a tippeket design ügyben, nyugodtan írjatok, ahogy látszik, minden ötletet szívesen veszek. Még olyanokét is, aki frissen regisztrál csak azért, hogy a zseniális, de teljességgel megvalósíthatatlan Hello Kitty!-s ötletét megossza a publikummal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr435499476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása