Egy Blog

#256 - Az igazság

2007. július 09. - ZsubiHUN

Az igazság az, hogy nem vagyok megelégedve az új design-nal. Vagy dizájnnal. Tök mindegy. A lényeg, hogy nem tetszik, pedig a lelki szemeim előtt nagyon jól nézett. Zsubi tervez, a vége meg más lesz, hiszen a blog külsejének átdolgozása nem egy kifejezetten izgalmas meló. Ás az automatikus piszkozatmentést sem kapcsoltam ki. ... Most, hogy ezen is túl vagyok, folytatnám. A megújult külsőre összesen érkezett vagy kettő kritika, ebből kettő MSN-en. Mások nem mertek élesben véleményezni. Ezúton is köszönném meg ezeknek a látogatóknak a fáradalmait!

Tehát most az új külső elmélkedek. Ötletem az nincs, egy biztos, h ezen változtatni fogok. Tippeket természetesen várok, bár ismerve a k. olvasókat, nem lesz egy sem.

A gyakorlat továbbra is rettentően izgalmas. Nem merülnék bele, hogy mik történnek egy utazási irodában, de azért szólok pár szót. Az utasoknak szerencsére van többféle változata. Ma bejöttek ketten egy harmadik személynek venni repülőjegyet. A személy neve elég durva volt, sebtiben le is írták csupa nagy betűvel. A keresztnevét is. Azért a Pétert nagyjából le tudjuk írni mi is. Telefonba is sikerül bediktálni, de a lelkesedés a fontos.

Vége.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr345499474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása