Egy Blog

#246 - A kíméletlen csata

2007. június 20. - ZsubiHUN

A mai második bejegyzésem! Ami azért nagy, mert ilyen, hogy ebbe a blogba egy nap kétszer írok, a blog 2 éves történelmében másodszor fordul elő. Az elsőt az egyik alkotói válságom idején hoztam össze. Olyan is lett kérem szépen.

Oka is van, hogy egy nap csak egyet írtam eddig. Az első, hogy a kezdetekkor az éppen aktuális napomról írtam, hogy mik történtek. Később hetente jelentkeztem, több bejegyzéssel, az aktuális hétről. Aztán hónapokig semmi. De ha írtam, akkor is csak egyet egy nap.

De most egészen más a helyzet! Háborúban állok. SETH újra elkezdett írni. Nagyon verte magát, hogy mennyien nézik a szösszeneteit. Ekkor megjegyeztem, hogy ha írnék, úgyis odaverném, mert már bejáratott a nevem. Nagyképűség ON. Miközben írom ezt, veri magát, hogy már 41-en töltötték le az oldalát, úgyis sárba, az Ő szavaival élve porba fog tiporni. Jelenleg vezetek. Ez a bejegyzés is arra kell, hogy az esti hajrában tudjam tartani a srácot. De mindjárt nyomok fel én néhány videót, aztán csak lesni fog, ahogy elhúzok tőle.

A múltkor éppen a jelenlegi vetélytársammal vásároltam a mindenki által kiválóan ismert, de nem elismert TESCO-ban, ahol a valahol alant elterülő dolgot találta. Én lekaptam, és most felrakom ide. Aki megtalálja a hibát a képen, csokit kap. SETH kizárva a játékból.

20070612.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr35498780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása