Egy Blog

#241

2007. május 25. - ZsubiHUN

Végre elintézett ügynek tekinthetjük a nyári gyakorlatot. A befogadó nyilatkozat kitöltetett, alávésve, rápecsételve. Minden szép és jó. Kezdek majd valamikor június végén. Talán 25-én. Amennyiben ez Hétfő. Napi négy óra, reggel 9-től délután 1-ig. Legalábbis most ez az állás, valószínűleg ez is lesz. Majd nézek okosan és figyelek, hogy mi a téma idegenforgalom terén. Szét vet az ideg, hogy milyen lesz. De tényleg...

Addigi terveim, hogy végre elmegyek edzeni, mert nyáron már valahogy csak ki kellene nézni, és az ember általános közérzete is jobb, ha jó kondiban van. Ezenkívül a 2007-es GameCON meeting-re 10 kilót szeretnék összeszedni, izomban. Erre van nagyjából két hónapom. Folyamatos edzéssel, és fehérje szedésével ez kivitelezhető.

Egyébként, hogy még húzzam ezt az elég csökött bejegyzést, ugrálva a témák között, ami elég gagyi, de hát nem fogok itt másolgatni, mert az megterhelő, és meg kellene hozzá fogni a patkányt is. Persze nem kötelező, de ha már itt van, akkor használni kéne. Aztán, ha rendezgettem, a gondolatokat egymásba fűzném, akkor nem tudnék ilyen több soron át tartó, teljesen felesleges és unalmas átvezetőket írni. Tehát a lényeg. Ez az utazásközvetítő iroda, elég jónak tűnik. Nem kifejezetten tesze-tosza a csaj, aki vezeti az irodát, egyenesen neki a parkolónak. Kicsit féltem is. Kérdez, van elképzelése, segít. Kb olyan, mint egy főnök. Jó lesz itt dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr675498766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása