Egy Blog

#238

2007. május 16. - ZsubiHUN

Reggel, ami olyan negyed 10 volt, jutott eszembe ez a drága jó blog, hogy lassan két éves lesz. Akkor még adtam volna neki egy hete, hogy elérje ezt a gyönyörű kort, de most, hogy bevizsgáltam, meglepődtem.Alig 8 óra és betölti a két éves kort! Fanfárok meg minden... hogy ezentúl sem fogom írni, az szinte biztos. Bár...

Június 4-én vágtatok először a nyári gyakorlatra. Öööö... Tehát június negyedik napja lesz az első munkanapom a kiskőrösi tourinform irodában. Van honlapja is, de annyira érdektelen, hogy inkább meg sem mutatom. Akit mégis érdekel, az ide kattintva megtekintheti. Az eddigi tapasztalataim alapján az iroda veztő csaj elég tesze-tosza. Ami annyiban jó, hogy így könnyű vele megegyezni. Tehát ha azt mondom, hogy csupán reggel 9 órától 13 óráig kívánok a tetthelyen munkát, vagy annak tűnő cselekményeket végrehajtani, akkor Ő azt mondja, hogy jó. Ebből a tesze-toszaságból és az emberek általános ismeretéből következik, hogy néha napján, esetleg folyamatosan beszámolok a gyakorlati helyemen bekövetkezett eseményekről. Ígérem, csak olyat írok le, ami senkit sem érdekel!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr285498759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása