Egy Blog

#229

2007. február 19. - ZsubiHUN

Az igazán jól élő emberek azt mondják, hogy csak azt ne kérdezzék tőlük, hogy honnan szerezték az első milliójukat. A többit örömmel bevallják, akár még adóznának is utána. Persze nem adóznak a bevétel után, mert okosan csináltak meg mindent. De a lényeg most nem is ezen van. Akkor min, kérdezheti az egyszeri olvasó. Hát azon, hogy mégis mibe kell befektetni azt az első milliót, hogy hosszabb-rövidebb időn belül több legyen belőle. Ami aztán még többet szül, amitől én még boldogabb ember leszek. Mert a pénz igenis boldogít. Persze egy bizonyos összeg felett már nem vagyok boldogabb annál, akinek egy millióval/milliárddal kevesebbje van. De amíg nekem érezhetően több van, mint a szomszédnak, és ő egy buzuki Swift-tel jár, én meg egy 535d-vel, sokkal, de sokkal boldogabb vagyok, mint ő. Persze nem 535d-t vennék, mert az automata, de a példa kedvéért tökéletes volt. Ha a boldogságom a cél, akkor M6-ot vennék. Igaz, hogy automata ez is, de a 400 Le + M gomb párosítás nagyon vonzó. Emellett durva jól is néz ki, mondhatni gyönyörű.

Tehát felkérem azokat az olvasóimat, akik meggazdagodtak és nem akarják bevallani, hogy honnan van az első milliójuk, hogy adjanak már pár tippet, hogy mégis fektessek be? Mi az, amibe megéri belenyomni a pénzem?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr525498727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása