Egy Blog

#226

2007. január 13. - ZsubiHUN

Kitörő örömmel jelenem be minden kedves olvasómnak, hogy a Warriors of Kiskőrös címet viselő blog ma 16:17-kor megkezdte működését. Felkerült az első karakter előtörténete, innentől már megállíthatatlanok vagyunk, ömleszteni fogjuk magunkból a hülyeséget! Sok komolyságra ne számítsatok, szórakoztatni akarjuk magunkat és olvasóinkat. Magyarul tessék rákattintani, és olvasni!

Most, hogy vége a reklámnak, visszatérhetünk a blog témájához. Azaz különféle érdektelen dolgokról próbálok teljesen zavaros bejegyzést írni. A mai napon az előzetes tervek alapján a meglepően jó, tavaszias időjárásról kívánok szólni pár szót. Azért az előzetes tervek szerint, mert előfordult már olyan, hogy nem arról írtam, mint amiről szerettem volna, mert elkalandoztam.

Az időjárásról

Január 13. napján, ami egyben az év 13-dik napja is, száraz, de borús időre ébredtünk. A szél lengedezett, majd délutánra odébb lengette a felhőket, amelyek mögül előbújt a Nap. Amely Nap besütött az ablakon, felmelegítve a szobát. És a fejemet is... Sötétíteni nem volt kedvem, így elkezdtem takarítani. Egész pofásra sikerült összehozni a szobát, szinte már tiszta. Ööö igen. Tehát az idő járt, mert változott. De nem is ezt akartam kifejteni. Hanem azt, hogy ez, ami most van, nagyon nem januári. Sokkal inkább márciusi vagy áprilisi. Határozottan meleg van, kezdek azon gondolkozni, hogy rövidnadrágot húzok. Mert a 15°C-os hőmérséklet, pozitív irányban nem egészséges. Pontosabban nagyon is egészséges, de nem jó. Mert ez nem tesz jót a mezőgizdaságnak. Ha még néhány napig, esetleg hétig ilyen lesz, akkor elkezdenek virágozni a fák, a takarmánynövények elkezdenek nőni. Majd beköszönt a tél és minden elfagy. Aztán a második tavasz eljövetelekor, már csak fele annyi virág lesz a fákon, nem lesz gyümölcs, nem lesz semmi. Ha nincs gabona, akkor venni kell. Külhonból, ami drága. Drágul a kenyér, drágul a tej, drágul a hús. Minden drágul! Tehát telet követelek most nyomban! Vagy soha többet és legyen csak két évszak!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr145498711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása