Egy Blog

#210 - Az első gyertya

2006. május 18. - ZsubiHUN

Azon kaptam magam tegnap elalvás előtt, hogy nem írta ide ezt a bejegyzést. Na nem pntosan ezt, mert ezt most írom,nem tegnap. Ha tegnap írtam volna, akkor teljesen máshogy kezdődött volna. Nyalószínűleg dobpergéssel, fanfárokkal, táncoslányokkal, alkohollal. Hogy miért? Az ok teljesen egyértelmű, bár az eddigi szövegből még nem egyértelmű, nem lehet pontosan kitalálni. De, mert áldott jó szívem van, segítek. Torta, egy darab gyertyával. Nem, nincs gyerekem, akinek a születésnapját ünnepeltük tegnap. Itt jegyezném meg, hogy gyereket egy jó ideig még nem is tervezek. Ha még a tortából sem lenne egyértelmű, akkor kérlek a jobb sávból válaszd ki a 2005. májust, majd tekerj a legaljára. Ha ezt az egyébként nem túl nehéz feladatot végrehajtottad, watchingold meg a dátumot. Gratulálj.


Igen, egy éves lett a blogom, ami ennyi idő alatt egy cseppet sem meglepő, úgymond teljesen normális. Ezzel az egyik legöregebb blog lettem, csupán bigmek blogja korosabb nálam, de Ő már nem frissíti. Persze sok blognál olvasható, hogy már márciusban is csinálták, de ez nem igaz, mert ezen a felületen nem csinálták, mert akkor még nem volt elérhető. Tehát lehet drakulálni, mert attól majd dagad a mellem jól.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr835497458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása