Egy Blog

#204

2006. április 23. - ZsubiHUN

A 2006-os országgyűlési választásokat az MSZP-SZDSZ koalíció megnyerte jól. Ennek szerény mivoltom örül, nagyon. Viki bácsi lelkileg teljesen összetört, megint ,megy az ideggyógyászatra, ahogy négy éve. Talán jót tesz neki. Rájön, hogy ez nem neki való, visszavonul öreg korára. A beszéde meg egyszerűen szörnyű volt. A negatív kampányuk megbukott, amiből nem tanultak, folytatták tovább, megríkatták a híveiket. Hülyék. Ellenben Feriék, meg az SZDSZ altató hangú vezére pozitív volt, a jövőbe tekintett, haladnak tovább ezen az úton. A Dávid Ibolyka meg kitart azok mellett a dolgok mellett, amiket kimondtak az elmúlt két hétben. A Fidesz meg őket okolja, hogy nem lesz változás.

A változásról még annyit, hogy ezzel a kormány nem váltással valószínűleg a miniszteri posztokon is minimális lesz a változás, nem kell kinevezni, majd lecserélni az illetékes személyeket. Bár kedvenc oktatásügyi vezérünket elküldhetnék délebbre, de ez csak az én magánvéleményem. Tehát nem lesznek nagy változások. Tehát nem kell erre elkölteni egy csomó pénzt, nem megy vele az idő, haladhatunk tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr515497444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása