Egy Blog

#202

2006. április 11. - ZsubiHUN

Itt a nagy "Gazemberváltás" közben elfelejtettem szólni arról, hogy megvolt az idei első fűnyírás szerény udvarunkban. Ebből is tökéletesen látszik, hogy a jó idő, a tavasz és nem olyan sokára a nyár is itt lesz. ami még több fűnyírást vonz magával, de ennyi szellemi és agymunka belefér egy héten kétszer.

Még mielőtt valaki beszólna, hogy a szellemi és agymunka az megegyezik, megjegyezném, hogy nincs igaza. Az agymunkát én végzem, miközben a szellemem/lelkem, kinek melyik tetszik jobban, odabent pihenget, szürcsöli a frissen facsart 200%-os narancslevet, mert az jó. 40 °C-os melegben az agyam fő, de ettől még messze vagyunk.

De visszatérve a választáshoz. A Fidesz ugye felkereste az MDF-et, hogy ugyan kooperáljanak már az elkövetkező 4 évben. Viki még a miniszterelnöki posztról is hajlandó lemondani, mert nem az a fontos, hogy ki kormányoz, hanem az, hogy az emberek változást akarnak. Ezt láttuk abból a 43%-ból, amennyit az MSZP "szedett" össze.

Az MDF kijelentette, hogy ők 2010-re egy erős, jobb-közép centrum pártot akarnak létrehozni, amely nem tartozik egyik oldalhoz sem, nem akarják hatalomra segíteni sem Ferit, sem Vikit. Ellenben az SZDSZ-el, akik hétfőn megegyeztek mindenben, ötvenöt helyen lépnek vissza az MSZP javára. Míg az MSZP három helyen az ő javukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr285497441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása