Egy Blog

#197

2006. április 02. - ZsubiHUN

Pénteken majdnem bementem Fizika előadásra, de az előadóban, ahova 300-nál több ember fér be egyszerre, nagyjából 10 diák tartózkodott. Éppen ezért hazajöttem, mert így mindenkinek jobb. Főleg nekem, nem kell végigszenvednem azt a másfél órát. Tudom, hogy illik előadásra járni, mert ott megtud az ember kulissza titkokat, meg jó az, de nem. Az előadó azt mondja el, ami a jegyzetben van. A jegyzet meg nálam van, elolvasom, megtanulom amit kell, és ez nekem jó. Meg könnyebb.

Délután a TESCO-ban olyat láttam, hogy az csak na! A kipakolt négyes csomagolású Pepsik, és az ajándék poharak egy stabilnak tűnő téglatestet alkottak. Ismétlem TŰNŐ! Mert történt, hogy ez a szép műalkotás, amit az illetékes árufeltöltők alkottak, a fizika törvényei miatt, mert instabillá vált az állapota, összedőlt. Szépen lassan. Egymás után potyogtak le a zsugorok. A poharak. Aztán törtek a poharak és egy szép nagy nézősereg gyülemlett ott össze. Haverral mi is a helyszínre siettünk, majd előkaptuk a telefonokat, hogy megörökítsük ezt a nem mindennapi pillanatot. Éppen jót szórakozunk, és sok oldalról fényképezzük le a halmot, mikor az egyik illetékes munkatárs hölgy megjegyzi: "Ez egyébként tilos." Erre a telókat eltettük, majd megjegyeztük, hogy "Dehogy is!" "Nem lát ilyet mindennap az ember!". De szavak helyett beszéljenek az alant elterülő képek.

 

Image(310).jpg

Image(308).jpg

Image(309).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr935497407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása