Egy Blog

#195

2006. április 01. - ZsubiHUN

Szerdán hatalmas tragédia történt. Az eset pillanatában a lelkem, ami nincs, mert csak a helyet foglalta szinte összeroppant. Több, mint öt hónapnyi csodálatos együttlét után a telefonom kijelző védő fóliája lejött a kijelzőről. Sajnos a folyamat irreverzibilis. Egy percnyi néma csenddel emlékezzünk vissza az együtt eltöltött boldog napokra.
Az idő egész nap őszies volt. A szél már hétfő óta folyamatosan fújt, csak nem ilyen vehemenciával. Meg nem volt beborulva. Eső meg abszolút nem csatlakozott hozzá, ami némi erőt adott semmitérő életünkhöz. Szerencsére nem szakadt a nedvesség esőcsepp formájában az égből, csak a szellő kavarta mindenfelé. De legalább elázott a nadrágom, meg cipőm.


A Malomban szereztünk, elég galád és aljas módon (értsd: kivettük a helyéről) egy holnaptól (csütörtök) érvényes moziműsort, melyből megtudtuk, hogy jövő héten megyünk az Ice Age 2-re. Azért akkor, mert akkor már nem premier, tehát a jegy nem 1090 HuF, hanem kevesebb. De félő, hogy addigra elfogynak az első rész DVD-i. Mert most a Jégkorszak menühöz Jégkorszak DVD-t adnak ajándékba, alig 1680 kreditért. Ami így elég soknak hangzik, megjegyzem az is, de összegezve nem az. De tárgyalt hét csütörtökén a Motel c. amerikai horrort fogjuk megnézni. Talán ehhez kellene kérnem egy Jégkorszak menüt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr775497404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása