Egy Blog

#154

2005. december 20. - ZsubiHUN

...anyukám nem kapcsolja ki este a PS2-t, arra hivatkozván másnap, hogy olyan hangosan zúgott, hogy nem tudott tőle aludni. Pedig egy szinttel lejjebb alszik, én meg 5 m-re a PS2-től, mégis tudtam aludni! Vááááááá!!!! De majd hétfő délután/este megcsinálom.
Este Nfollal MSN-en beszélgettünk. Szóba került elég sok minden, rájöttem, hogy mindenféleképpen BMW-t akarok, erre Ő felhozta, hogy a Citroen C4 szedán mennyire ronda. Így elkezdtünk szörnyülködni a közelmúltban gyártásba került kisszedánokról. Renault Thalia, Fiat Albea (erről nem esett szó, de randa), Citroen C4, Peugeot 206 szedán. Éppen utóbbit kerestem nagy erőkkel a Totalcaron, mert a kolléga nem akarta elhinni, hogy van ilyen, mikor is az XP-m úgy döntött, hogy ő aztán nem tünteti el a tálcát, legyen bárhogy is beállítva! Ezen felbuzdulva mondta Nfol: "Készítsünk az XP-ből is szedánt." Nem rossz ötlet, ennél rosszabb már úgysem lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr865102973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása