Egy Blog

#150

2005. december 17. - ZsubiHUN

Az utolsó nap. Ebben az évben többet nem kell iskolába mennem, csupán vizsgázás céljából, ami jövő hét csütörtökön lesz esedékes Kémiából. Reggel sebtiben megnéztem a tegnap esti Szervezés I. zh eredményét. "A" Azaz aláírás, mehetek januárban vizsgázni, minden szép és jó.
Szoftver I-ből kikaptuk a múlt heti zh-t és szomorúan kell közölnöm, hogy az 50-ből csupán 48 pontot értem el. Így összesítésben 95 ponttal zárom a félévet, ami nem olyan rossz eredményt, csak kár, hogy alig 2 kredites a tárgy.
200°C-on normalizáltam egy 880°C-on hőkezelt acélt. Egész érdekes volt, mert ugye az ember lánya/fia (megfelelő aláhúzandó), nem sűrűn lát 880 fokon izzó acélt. Meg ugye nem sűrűn szokta megmérni a keménységét sem. De mikor és hol fogom ezt hasznosítani?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr345102964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása