Egy Blog

#147

2005. december 15. - ZsubiHUN

Az utolsó kollégiumban töltött éjszakám a telefonon ébresztésével ért véget, amit egy cseppet sem bántam. Előző este összepakoltam a dolgaimat, csak azok maradtak elől, amiket felveszek, illetve később pakolok el, valamikor a tanítás befejezte után, mikor anyum elvisz a koleszba és onnan kirámolok. szervezésen átvettük az utolsó tétel tartalmát, csak fel kell építeni és vizsgán megkapom az ötöst. :D Persze csak akkor, ha eljutok odáig, mert hétfő délután még van egy pót zh-m. De az anyag nem nehéz, amit tudni kell, az megvan, hétvégén megtanulom és gond nélkül mehetek vizsgára. Majd, hogy a diáknak ne legyen egyszerű az élete, írtunk egy kémia zh-t, aminek jelentősége nincs, mert ha nem sikerül, akkor vizsgázni kell. A vizsgán mindent lehet használni, nem az a cél, hogy megbuktassák a diákokat. Szépen beviszem a jegyzetet, ami kell, azt kimásolom, beadom és várom az eredményt.
Este mentünk bulizni, így kénytelen voltam félbeszakítani Nfollal folytatott beszélgetésemet, amit azóta sem fejeztünk be. Indulás előtt állunk kint a parkolóban, haver1-el, mikor odajön hozzánk három srác. Először azt hittük, hogy kötözködni akarnak, majd rájöttünk, hogy nem. Rosszabb volt. Nem! Nem voltak kétes erkölcsűek. Illetve lehettek azok, de nem olyan célból kerestek meg minket. Jézusról, a bulizás és züllés ártalmairól kezdtek nekünk papolni. Eleinte nálam is próbálkoztak, de amikor megtudták a keresztnevem, letettek rólam. Hogy miért? "Hitetlen" Haverom hallgatta őket, bejelentette, hogy ez neki itt és most nagyon tömör, de érti, hogy mit akarnak, majd később elgondolkozik rajta. Megemlítették párszor, hogy ha így folytatjuk a Pokolba fogunk kerülni. De kérdem én, ha meghalok, akkor nem teljesen mindegy, hogy mi lesz velem? Amíg élek, próbálom élvezni az életet, úgy, ahogy nekem tetszik. Ha a lelkem a Pokol egy mély bugyrában, egy nagy kondérban fog főni, akkor ott lesz, az már nem az én gondom. Nem vagyok hívő ember, így jöhetnek nekem a bibliai dolgokkal, nem fognak meghatni. jöhetnek azzal, hogy nézzem az ATV-n a Vidám vasárnapot, mert az jó és segít megtalálni az utamat, de nem fogom megnézni, mert már a gondolatától is a hányinger kerülget.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr925102959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása