Egy Blog

#146

2005. december 15. - ZsubiHUN

Az idei szorgalmi időszak utolsó szerdája volt tegnap, de ez a bejegyzés az utolsó csütörtökről fog szólni, ami közvetlenül a szerdai napot követte és előzte meg a péntekit. Mert gondoljunk csak bele, milyen rossz lenne, ha nem lenne csütörtök!? Lenne egy luk a naptárban. Történne 24 óra semmi, amíg a péntekre várunk. Minden olyan más lenne, olyan... fura. Igen, jól hallottátok, fura lenne. Nem lenne semmi. Tehát a semmi lenne, azaz lenne valami, ami a semmi. De mi is az a semmi? Kézzel fogható egyáltalán? Meg lehet egyáltalán fogalmazni, hogy mi az? Vagy körül lehet írni? Egyáltalán van ilyen, hogy semmi? Egyáltalán kellett ide ennyi egyáltalán? Tehát a csütörtök az jó, mert kitölt 24 óra semmit, amit így hasznos és kevésbé hasznos, azaz haszontalan dolgokra fel tudunk használni. Örüljünk együtt egy percig a csütörtöknek!
*egy perc múlva*
Most, hogy mindenki kiörülte magát és elment WC-re folytathatjuk a megkezdett téma kivesézést.
Az időjárás nem télies, hanem őszies volt, még mindig. A Nap jó későn felkelt és jó korán lement, így már 5 órakor leszállt a sötétség. "Amikor a fény megszűnik, szétárad a sötétség." Na honnan van ez? A helyes megfejtők között a jövőben az udvarunkba beeső hó mennyiségét sorsoljuk ki víz és hó formájában. Yzerman nem játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr335102957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása