Egy Blog

#140

2005. december 05. - ZsubiHUN

A kora reggeli orrvérzést továbbra sem tartom jó mókának. Sajnos ezzel a szervezetem nem ért egyet, így havonta egyszer kénytelen vagyok átélni. Leginkább akkor, amikor jót alszok. Hogy miért teszi ezt, azt nem tudom, de igazán leszokhatna róla. Egyéb, meg ennél is érdektelenebb dolgok következnek. Közgizdaságból megvan az aláíráson, mehetek januárban vizsgázni. Juhéééé!!! A CBA-ban (ez itt a reklám helye) dolgozó pénztáros hölgy valószínűleg a tegnapi enyhén körülményes kártyás fizetésemért akart visszavágni, mert a rostos őszibarackléből ügyesen kettőt számolt, majd megkérdezte, hogy véletlenül nem lenne szükségem kettőre? Itt a "Szerinted!?" válasz ugrott be először, majd közöltem vele, némileg finomabban és teljesen hidegen, hogy nincs. Ennek, Ő ott, abban a pillanatban annyira nem örült. Lezárta azt a kasszát, amelynél a sor exponenciálisan növekedett, megkereste azt az illetékes személyt, aki tud sztornózni, restartolta a kasszát lehúzták az italt, majd anélkül, hogy azt mondták volna, "Bocsánat." elköszöntek. Hogy ne menjek többet oda? Magammal szúrnék ki, nem velük. Jó hely ez, mert egész olcsó és kapok mindent. Tudjátok, „Tej, kenyér SZÍVszalámi!” Délután aludtam egy kicsit, ami azért érdekes, mert nem szoktam és nem is szeretek délután aludni, mert amikor felébredek, módfelett nyomott vagyok.  Este Fábry-show, benne Győzike... Szegény Sanyi bácsinak mindenkit meg kell hívnia. Pedig Mr. Romantic nélkül is tud kétmilliós nézettséget produkálni. No meg beköszöntött a december is. Tehát nemsokára vizsgaidőszak. Jeee...

A Showder jó volt, még Győzike is elfért, nem volt vele sok gond. Azt leszámítva, hogy nincs túl jó humorérzéke. A mindenkit meghökkentő, egy egész országot merengető, RTL Klub vezérkart megdöbbentő bejelentésen nem lepődtünk meg. Sokkal inkább örültünk. De ennek van oka, ami nem más, mint a Tahó Világ (VV), amely januártól újra látható lesz minden este, így Győzikének nem maradt hely. A búcsú így szép, így beszélnek a csatornáról, Győzikéről, aki továbbra is a címlapon marad, és a Fábry-ról is. Mindenkinek jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr965102934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása