Egy Blog

#127

2005. november 22. - ZsubiHUN

Van egy javaslatom minden bloggernek. Ne írjatok jegyzeteket a telefonotokba, hogy majd onnan másoljátok ki és hegesztitek egy egésszé a bejegyzést, mert valamit biztosan ki fogtok hagyni!
Most, hogy így eltereltem a szenilitásomról a hangsúlyt... A francba! No mindegy, jöjjön, aminek jönnie kell! Az itt leírtak logikailag a keddi szoftverüzemeltetés bekezdéshez tartoznak, de nem írom be oda, mert valószínűleg senkinek sem tűnne fel, hogy ott van és így a blog kikerül a főoldalra, többen nézik, és talán vissza tudom szerezni az elvesztett hatodik helyem. Most a nyolcadik vagyok.
Az órán a már említett meglehetősen családias hangulat uralkodott, az anyaggal gyorsan végeztünk, így a tanár srác mesélt néhány dolgot a főiskolán történtekről. Az egyik nagy tiszteletnek örvendő tanárnak leöntötték savval(!) az autóját. Nem szép dolog, de meg csak nem verhetik. Miután kidühöngte magát, a kocsit elvitte szervizbe, kerékpárra váltott, amit a derék diákok lángvágó szakszerszám segítségével kétrészt szeltek. De ez sem segített. Mert a szemét disznó összehegesztette, és azzal jár. Még mindig.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr915102604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása