Egy Blog

#125

2005. november 20. - ZsubiHUN

Kedden reggel nem volt első négy órám, így jó sokat aludtam és tanultam az anyagismeretet, majd bementem szoftverüzemeltetés I-re, ahol összesen négyen voltunk. De az óra meg lett tartva, a hiányzók be lettek írva, akik ott voltunk nem kaptunk plusz pontokat. :( 45 perc alatt le lett darálva az anyag, ami az internet kialakulása, formája volt. Majd böngészőkről lett volna szó. Jó megállapítás kedves olvasóm, nem volt róluk szó, mert gyakorlatban fogjuk kipróbálni az IE-t, mert azt használják többen, és az van a gépeken. Pedig a FireFox sokkal jobb!
A zárthelyi előtt mindenki izgul, a puskákat csőre töltik, majd megjelennek az oktatók, aki teljesen átrendezik az ülésrendet. Aki felírt valamit a padra, azt elvesztette, mert úgy fél sorral vagy jobbik esetben két sorral arrébb ült. A feladatlapokat megkaptuk, a feladatok nem nehezek, aki értette ezt az anyagrészt, az meg tudja csinálni. Kivéve, ha az egyik feladatot elnézi és kezdheti elölről. Az idegesség miatt megint elrontja és érzi, hogy ennek pót zh lesz a vége. Hmmm.... Magamra ismerek. De nem gond, a pótot majd jól írom meg és így jó sok pontom lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr855102598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása