Egy Blog

#111

2005. október 30. - ZsubiHUN

Szerdán német ZH-t írtunk. Nehézségéről csak annyit, hogy könnyű volt. A feladatok általunk vélt helyes megoldására 60 percünk volt, a dolgozat összpontszáma 100, 51%-tól kettes. A csoportból megjelentünk összesen heten. Ez azért érdekes, mert összesen kb. 15-en vagyunk. A tanárnő az írás megkezdése előtt leszögezte, hogy nem szeretné, h idő előtt bárki is távozna. 40 percnél már csak Ő volt a teremben, mindenki végzett, annyira könnyű volt. Csupán a 30 pontos magyarról németre történő kódolás nem tetszett, de egy 1620 pontot abból is elérek, így a 3-as meglesz. De a négyes sincs elérhetetlen távolságban. Az ötös pedig nyugodtan meglehetne, ha nem utálnám ennyire ezt a gyönyörű nyelvet.
Délután részt vettem a főiskola történetének első videokonferenciáján, ami az előzetes elvárásokkal szemben, nem sikerült túl interaktívra. Majd a legközelebbi jobb lesz. Maga az előadás egész érdekes volt, a "hogyan tanuljunk hatékonyan" témát öleltük föl, amiből csupán ezt jegyeztem meg: koncentráció-térkép önmagamról.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr165102550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása