Egy Blog

#103

2005. október 14. - ZsubiHUN

Gyönyörű Péntek reggelre ébredtünk! Az ég felhős, az idő nyálkás, a hőmérséklet alacsony. Tökéletes idő ahhoz, hogy elkezdjen esni az eső. Ez meg is történt, de már abba is fejezte, mert rájött, hogy ez nem szép dolog. De a Nap még mindig nem süt, és ahogy elnézem az eget, egy darabig nem is fog. Viszont lesz/van a hétvégén Formula-1, az idei év utolsó versenye, ahol még mindig lesznek izgalmak. Ugyanis nem sikerült eldönteni a konstruktőri első helyet. Szerény fizikai megvalósulásom annak örülne, ha a McLaren szerezné meg ezt a pozíciót, egy gyönyörű kettős győzelemmel, Raikkönen-Montoya sorrendben. A harmadik helyre tetszőleges versenyző futhat be, de egy kikötésem van nem lehet Renault pilóta.

Tegnap, miközben a buszra vártam a buszmegállóban (meglepő, mi?!), akadt egy aktuális beszélgetőpartnerem is, aki megvilágosított afelől, hogy a nőket nem lehet megérteni és ne legyen barátnőm, mert a sírba fog vinni. Ez mondjuk igaz, de a nőkről inkább nem mondanék le. Ez a férfi-nő küzdelem teszi teljessé világunkat.
Hmmm... Ezzel a gondolatmenettel ez is egy olyan blog lett, ahol a férfi-nő kapcsolatokat boncolgatja egy nagyon ráérő polgár. De megígérem, ez csak nagyon ritkán fog előfordulni.

A forumtalálkozó ötletemet Yzerman kolléga nem támogatta. Ez kérem nem jó. Azért annak örültem, hogy néhányan mutattak némi hajlandóságot aziránt, hogy megjelenjenek a helyszínen, ami még nincs, de lesz, ha leszünk elegen.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr655095156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása