Egy Blog

#88 - Csütörtök

2005. szeptember 17. - ZsubiHUN

Összesen háromféle órám volt a nap folyamán, azok is gyakorlatok. Egy szervezési és vezetési ismeretek, egy közgazdaságtan és kettő kommunikáció. Természetesen ezeket jól szétszórták, nehogy jó legyen nekem. Előbbi kettő a második és harmadik, míg utóbbi a hetedik, nyolcadik órában tanyázik. És marad is ott a félév végéig. A kommunikáció jó volt, tetszik,  dolgokat fogunk tanulni és volt egy nem kicsit vicces jelenet is. Törpént ugyanis, hogy kitöltöttünk egy tesztet, ami érdekes volt. Az egyik kérdés a következőképpen hangzott:

Melyik nem illik a többi közé?
a) oroszlán b) delfin C) hiéna d) szarvas


Meglepő módon mindenki eltalálta és meg is tudta indokolni. Vagy mégsem? Az egyik srác bejelentette, hogy szerinte a hiéna a jó megoldás.


-Miért? -kérdezte a tanárnő
-Mert az madár. -jött az elmés válasz, amit erőteljes röhögés követett, a tanárnő nem tudott mit szólni, annyira kuncogott. Majd egy gyerek megszólal:
-Mocsári hiéna! -röhögés.

Ez így leírva annyira nem vicces, de az volt. Nagyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr895095024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása