Egy Blog

#87

2005. szeptember 16. - ZsubiHUN

Legutóbb említettem, hogy a szintünkön számomra emészthető zenét hallgatnak. Ez talán így is marad, de vannak félelmeim, mert a szobatársam(2) behozza a PC-jét és valami zenecuccot. Nagy eszemmel és döntésszabadságommal arra jutottam, hogy ez egy Hi-Fi lesz. Aki eddig nem jött volna rá, a koleszról beszélek, ahol hetente négy alkalommal alszok. De visszakanyarodva az előbb megkezdett, de nem túl érdekes gondolatmenethez, azt akartam mondani, hogy Ő, ha jól szűrtem le, diszkó zenét hallgat. Mindenki tudja, hogy milyen kapcsolatban állok ezzel a zenei stílussal. De ne legyen igazam.
Németet fogok tanulni. Legalábbis most nagyon úgy néz ki. De a következő félévben biztos váltani fogok, mert a németet utálom. Csupa nagy betűvel.
Az analízis I. előadásokat még mindig nem vágom, a tanárnő bejön, elkezdi mondani, ír a táblára, közben természetesen beszél, majd 90 perc után abbahagyja. UNALMAS!!! Tudom, hogy már nem középiskolában vagyunk, de akkor is! Ehhez hasonló az előtte lévő informatikai alapismeretek I. is, de az valamivel tűrhetőbb és értek is valamit. Aztán megvolt az első önmenedzselés óránk is, melyet a tanulmányi osztály vezető tart. Ez jó, de nem tudom mire. Elmondja, hogy hogyan mennek itt a dolgok (vizsgák, tantárgyfelvétel, stb).
Most mondták be a hangosbemondóba, hogy a kollégiumi díjat ezen hó 20. napjáig kell befizetni. Az 6 nap múlva. De amikor ezt olvassátok, már kevesebb. Ha már kollégium, akkor megosztom veletek azt a hírt, mely szerint fel fogják újítani. Hát mit mondjak, ráfér. Főleg a fürdőre. Meg a szobáknak sem lenne baj egy kis festés és kaphatnának modern szekrényeket is, mert ez a szociálizmus feeling nekem nem tetszik. Haladjunk a korral! Fejlődjünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr775095018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása