Egy Blog

#86

2005. szeptember 16. - ZsubiHUN

Kedden folytatódott a kiváló időjárás. A kiválót a hónaphoz és az elmúlt nyárhoz tessék mérni. De ez az idő meglepő is volt, mert a hozzáérték = időjósok borús, esős időt jósoltak a hétre. Ruhák szempontjából főleg erre készültem. Hiba volt. A Nap kurva erősen sütött, ennek köszönhetően a szemem jól megfájdult, mert a napszemüveg itthon van, benne pihen az asztalomban.

Megvolt az első szoftvervezélés I. óránk, amit egy harmadéves srác tart, mert nincs elég tanár a karon. Legalábbis ezt állították többen is. Itt a számítógéppel kapcsolatban alap dolgokat fogunk tanulni, és lesz hálózati ismeretek is. De mindezekelőtt volt tesióránk is, ahol még nem nem kellett átöltözni. Az oktató elmondta a lehetőségeinket: tenisz, kosárlabda, foci, röplabda, ping-pong és konditerem. Ez utóbbin kívül a többi nem érdekel. A következő órán felmérjük a 100m-es síkfutást és a távolugrást. Több, mint 5 éve nem próbálkoztam távolugrással és akkor sem ment jól. Az ezt követő órán coppert futunk és súlyt lökünk. 12 percet már 2 éve nem futottam és 12 mp futástól kiköpöm a tüdőmet. Majd egy kellemesebb meglepetés. Ebben a félévben csak 5db tesiórán kell kötelezően résztvennem és megvan az aláírás. Hogy miért csak ennyit? Mert menedzser vagyok. Illetve leszek.
Következett két lyukasóra, ami kéthetente csak 2 lesz, mert akkor kell anyagismeret gyakorlatra mennem. Majd a nap tökéletes zárásaként, a tizenegyedik órában összevont tantermi gyokorlat ugyanebből, 3 hét múlva ZH. A tanár unszimpatikus, idegbeteg, szerintem nem szeret tanítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr855095016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása